Coaching/Samtalsterapi

Coaching och samtalsterapi kan innehålla mycket. Det kan handla om vägledande samtal, motiverande samtal, stärkande samtal, stresshantering, må bättre, dämpa oro och ångest, få koll på nuläge och önskat läge - hur du ska nå dit m.m. Det kan handla om att finna vägar att klara en svår situation. Att inte ge upp. Att hitta dig själv och det du behöver för att må bra och vara den bästa versionen av dig själv.


Att investera i dig själv och din hälsa, är något av det bästa du kan göra. För dig själv och för din omgivning. Mår du bra, gör du bra.


Jag har 25 års erfarenhet av förändringsarbete och samtalsterapi. Jag är socionom (examen 1996) och utbildad i lösningsfokuserad korttidsterapi. Personlig tränare och yogalärare står också på visitkortet. All kunskap jag fått med mig genom livet, i yrket och som "vanlig" människa, utgör grunden för mitt arbete med dig.


I din kontakt med mig, kan du vara säker på att jag gör mitt yttersta för att du ska hitta dina lösningar och personliga resurser som bär dig framåt i livet. Som får dig att må bättre.


Ibland kan det vara så att en kombination av samtal och fysisk aktivitet är receptet för dig, Då kommer vi tillsammans fram till en individuellt anpassad plan för det. Allt för att du ska lyckas och nå dina önskade resultat.


Jag har 100% tystnadsplikt och är du under 18 år behöver du ha målsmans godkännande för att boka samtal med mig.


Boka en tid i kalendern på bokadirekt.se/fysicum eller kontakta mig på marion.lundh@fysicum.se eller på tel 0763-949404.


Våra samtal sker i första hand per telefon och/eller digitalt.


Du är varmt välkommen att kontakta mig!

Marion Lundh

marion.lundh@fysicum.se

Coaching/Samtalsterapi