Vi erbjuder träning för alla. Allt under samma tak! Vi hjälper dig oavsett dina mål.

ANGÅENDE CORONA (COVID-19)

UPPDATERAT 2020-03-25

Här hittar du information om vad vi på Fysicum gör för att öka säkerheten och minska eventuell spridning av virus.

Har du varit i ett riskområde ber vi dig att inte besöka Fysicum.

Vi tar smittorisken på största allvar och följer noga utvecklingen och förlitar oss på Folkhälsomyndighetens och regeringens information och rekommendationer.
Vi håller oss uppdaterade och sätter in nödvändiga åtgärder utifrån situationen och hur den utvecklas. Sidan uppdateras efter hand.

Sjuka och personer som tillhör riskgrupper uppmanas att hålla sig hemma för att minska spridningen av coronaviruset.

 

Övriga rekommenderas av experterna att leva sina liv mer eller mindre som vanligt. Jobba, gå på restaurang, träna ute, träna på gym. Fortsätt leva som du brukar helt enkelt om du är frisk men med ökad uppmärksamhet på din hygien och på att hålla avstånd till folk. Läs mer här

 

Vi ber er alla att hjälpa oss att undvika smittospridning genom att:

För det första – STANNA HEMMA om du känner dig sjuk och/eller har minsta luftvägssymptom.


Håll god handhygien! Tvätta händerna med tvål och vatten före och efter din träning! Handsprit finns också på gymmet.


Torka av ALL utrustning du använt i din träning. Håll avstånd till dina medtränande.
Vi har ökat städningen på gymmet med särskilt fokus på träningsutrustning, handtag, kranar m.m. som du vanligen kommer i kontakt med, med dina händer.


Vi tillhandahåller även engångshandskar till dig som vill använda det då du tränar.


Gruppträning

Vi har gjort vissa justeringar i gruppträningsschemat. De pass där vi tränar i par och delar på träningsutrustning ställs in av hygieniska skäl.


Vi ändrar passupplägget på våra cirkelträningspass. Vid genomförandet av passet ska deltagarna bara vara vid sin station och använda sina redskap. Detta på grund av hygieniska skäl och för att minimera kontakt mellan deltagare.


Vi har minskat antalet deltagare på gruppassen till ca hälften för att öka den fria ytan runt dig som tränande. Som vanligt är det viktigt att du inte bokar upp dig på fler klasser än du orkar med. Du ska också som vanligt boka av dig i god tid om du inte kan komma på din bokade tid.


Ta om möjligt med egen matta och ev annan utrustning till våra yogaklasser och till våra Bodybalancepass. Vi spritar alla våra mattor innan och efter användning men om det minskar din oro så ska du ta med din egen matta.


Frysning av medlemskap

Frysning av medlemskapet medges i de fall då läkarintyg finns och att läkare föreskrivit att fysisk träning i all form är direkt skadlig för patienten. Tillhör du en riskgrupp har du också möjlighet att frysa ditt medlemskap mot uppvisande av läkarintyg. När frysperioden går ut löper medlemskapet vidare enligt de villkor som framgår av medlemsavtalet.


Pausat medlemskap för äldre

Om du är 70 år eller äldre har du möjlighet att pausa ditt medlemskap utan läkarintyg. Maila oss på info@fysicum.se så hjälper vi dig med detta. Uppge medlemsnummer samt mobilnummer i ditt mail.


Pausat medlemskap vid kronisk sjukdom

Du som har en kronisk sjukdom har också möjlighet att pausa ditt medlemskap utifrån rådande situation. Du behöver kunna styrka din kroniska sjukdom antingen genom läkarintyg, tidigare dokumenterad kronisk sjukdom, en bild på din medicin och ditt recept.  


Tillsammans visar vi hänsyn och tar hand om varandra!


Övergripande information hittar du på krisinformation.se
Välkommen till Fysicum i Sölvesborg!

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera