Vi erbjuder träning för alla. Allt under samma tak! Vi hjälper dig oavsett dina mål.

Företagsträning

Träning och friskvård för din personal

Vi erbjuder friskvård till ditt företag. De olika paketlösningar vi erbjuder skräddarsys och anpassas efter just era behov.


Friska medarbetare är en bra affär

Friskare medarbetare minskar sjukfrånvaron och är lönsamt för ert företag både ekonomiskt och ur ett arbetsmiljöperspektiv.

För det mesta varierar behovet av friskvård och träning inom företaget. Några kanske redan tränar regelbundet medan andra inte rör på sig alls. Några vill träna för att bli friskare medan andra kan behöva reglera sin vikt och leva sunt för att kunna börja träna. Vi hjälper er att komma igång med träningen och anpassar den efter individens förmåga. Vi håller kunskap och kvalitét högt i det vi erbjuder. Därför är våra instruktörer, personliga tränare och coacher välutbildade för att kunna erbjuda er rätt och skadefri träning.


Vi hjälper er att förbättra hälsan och öka frisknärvaron i ert företag

Vi på Fysicum har lång erfarenhet av träning, friskvård och arbete med en bättre fysisk och mental hälsa. Vi kan hjälpa till med att inspirera till en sundare livsstil och ett bättre mående.


Vi erbjuder föreläsningar på plats hos er eller studiebesök hos oss på någon av våra anläggningar där vi informerar era medarbetare och ger möjligheten att prova på våra olika träningsformer.


Vi har något för de flesta oavsett om man behöver komma igång med sin träning eller redan är aktiv. De olika paketlösningar vi erbjuder skräddarsys och anpassas efter just era behov.

Företagserbjudande

Personligt besök

Många har frågor om kost och träning. Frågorna kan hindra en att ta tag i och komma igång med sin träning. Vi på Fysicum besöker er gärna och svarar på era frågor och berättar om fördelarna och effekten träning har på både kropp och själ.


Egna klasser

Vi erbjuder klasser där ni kan träna tillsammans antingen i våra träningslokaler eller hos er.


Personlig träning

Att träna med en personlig tränare kan vara en riktig kick-start i träningen. Ofta behöver den som är nybörjare eller inaktiv hjälp med sin livsstilsförändring. Att ändra ett invant mönster och få en hållbarhet över tid med sin nya livsstil blir så mycket enklare med ett professionellt och peppande stöd. En personlig tränare kan vara den lösning du letat efter som kan få dig att komma igång och nå just dina mål med träning och hälsa. Fysicum erbjuder personlig träning både individuellt och i grupp.

Kanske några stycken från företaget vill gå och träna tillsammans och bilda en PT small group?


Föreläsningar och workshops

Vi erbjuder dig som företagskund möjlighet att inspirera och engagera din personal inom träning och hälsa genom föreläsningar och workshops på plats hos er eller på någon av våra anläggningar.


Exempel på föreläsningsteman:

  • Kost
  • Träna och äta rätt
  • Få balans i livet, stresshantering
  • Motivera dina anställda


Lån av våra lokaler

Med våra två anläggningar i Sölvesborg har vi goda möjligheter att hyra ut lokaler till er som företag.
Välkommen att kontakta oss för mer information om företagsträning och priser


Löparevägen 4A, Sölvesborg, email: info@fysicum.se

Facebook: Fysicum och Instagram: @fysicum

Hemsidan är skapad av Söby Design 201

Välkommen till Fysicum i Sölvesborg!

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera