Om Fysicum

Om Fysicum

Fysicum var från början en ideell förening som startades den 13 februari 2000 i Sölvesborg. Under hösten 2014 bildades företaget Fysicum som tog över föreningens verksamhet. En kärntrupp från föreningstiden finns fortfarande kvar på Fysicum som instruktörer och personal. 


Vi ser oss som och kallar oss för en Club! För oss betyder ordet club gemenskap, samhörighet, tillhörighet. Att alla kan vara med och hitta sin träning och sitt goda mående med och hos oss. Att vi tillsammans arbetar för att du ska nå dina mål och hitta en sund livsstil som håller över tid. Det vill vi förstärka och därför väljer vi bland annat att kalla oss för club.


Vår devis är att alla kan vara med och hitta sin träning, sitt goda mående och liv. Alla är välkomna att träna hos oss, gammal som ung, tränad som otränad. För oss är det viktigt att kunna erbjuda en helhetslösning för dig. Att erbjuda träning för långsiktiga och hållbara resultat. Det finns inga "quick fixes" hur gärna vi än skulle vilja att det var så ibland. Tillsammans bygger vi fysisk och mental hälsa med glädje och gemenskap! Så välkommen in i en underbart rolig tränings- och måbravärld hos oss på Fysicum i Sölvesborg! Välkommen som medlem i vår Club!