Personlig träning - PT och TEAM

Personlig träning/TEAM-träning

 

Personlig träning är något som passar alla! Både dig som vill komma igång och för dig som vill komma i ditt livs form! Det kan handla om att du vill forma muskler, få en bättre golfsving, gå ner i vikt, gå upp i vikt, träna inför ett lopp, komma i form efter en graviditet, en skada, förebygga skador och problem.

 

Din personliga tränare finns till för att motivera, hjälpa och stötta dig så att du når dina hälsomål utifrån dina förutsättningar och behov. Du får hjälp med programupplägg i kost och träning, teknik, rehabilitering, övningar och inställningar av maskiner. Utifrån dina mål och delmål som ni sätter tillsammans, får du ett skräddarsytt program bara för dig. Oavsett vilka mål eller träningserfarenheter du har sedan tidigare kommer din personliga tränare hjälpa dig att göra din träning mer motiverande, rolig och effektiv!

 

Alla våra personliga tränare är licensierade med hög kunskap och lång erfarenhet av träning och hälsa. Du träffar en expert inom hälsoområdet.

 

Du kan träna ensam, i par (PT-duo) eller i grupp, se nedan.

 

Är du intresserad av att få hjälp av en personlig tränare fyller du i intresseanmälan för att bli kontaktad av en personlig tränare för ett kostnadsfritt informationsmöte

 


TEAM – Personlig träning i liten grupp


Du får ett fast antal träningstillfällen, och tränar tillsammans med 3-4 andra personer i en grupp med gemensamt mål eller med ett speciellt tema. Det kan t.ex handla om att kickstarta din träning, komma igång, styrketräning för nybörjare. Det kan handla om viktminskning, bli starkare och lyfta tyngre, ryggskola, rörlighetsträning, stark senior m.m. Valet är ditt! Den individuella hjälpen tillsammans med motivationen från en grupp ger nya möjligheter och en fantastisk skjuts framåt i din träning och utveckling!


Mål
Ditt mål är det som styr upplägget för dina 20 veckor med TEAM

 

Personlig tränare
Du möter samma Personliga Tränare under 20 veckor.

 

Kost
Om ditt personliga mål kräver en förändring i vad du äter kommer du att få hjälp att förändra det.

 

Kunskap
Du får all kunskap du behöver för att kunna uppnå en ny varaktig livsstil!

 

Dela
Du delar din PT med andra. Det lönar sig.

 

Gruppen
Du tränar tillsammans med andra TEAM-deltagare med liknande mål som dig. 

 

OBS! TEAM-grupperna har olika tider för uppstart och begränsat antal platser.


Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och säkra din plats redan nu. 

 

Om ni är ett kompisgäng eller kollegor som vill starta en egen TEAM-grupp går det bra att kontakta våra PT’s för ett individuellt upplägg för just er grupp!