Polar Club

 Vi erbjuder träning för alla. Allt under samma tak! Vi hjälper dig oavsett dina mål.

POLAR CLUB – TRÄNA MED PULSMÄTARE!Träna pulsbaserat på cykelpassen!*


Pulsbaserad träning är ett träningsverktyg för att fastställa vilken intensitet en önskad träningseffekt ska ge.

Med Polar Club kan du följa hur hög belastning och puls du har när du tränar, att du tränar på rätt nivå. Du får mer kontroll på vilken nivå du ska ligga på beroende på typen av pass du tränar. Du följer din puls via en skärmduk och får direkt återkoppling på din träning. Instruktören ser också din puls och kan genom det guida dig till rätt nivå genom hela passet.

Du lånar ett pulsband av oss eller tränar med din egen Polarklocka eller egna pulsband. Det går bra vilket som!


Träna pulsbevakat på andra pass!*


Du bevakar din puls under hela passet, hur du ligger i puls beroende på vilken träningsövning du gör för stunden och samlar in din data för analys efter passet.


Så här fungerar det:


För att kunna träna med hjälp av Polar Club och spara dina pass för analys och statistik, behöver du registrera ett konto i Polars träningsapp Polar Flow. Det går snabbt och lätt att registrera sig.

Under passet lånar du ett pulsband. Vill du ha ett eget pulsband kan du köpa det av oss. Det heter Polar H10 och kostar 899:- kronor. Pulsbandet sänder via Bluetooth.

Vill du kunna följa din puls i alla dina träningspass samt ha koll på din dagliga, fysiska aktivitet säljer vi även pulsklockor. Kontakta receptionen för mer information om de klockor vi har till försäljning.

Innan passet startar loggar du in med ditt Polar Flow-konto och lånar ett numrerat sändarbälte om du inte har ett eget.

Du registrerar sändarens nummer i systemet och sedan är du klar att köra!

Under passets gång kan du hela tiden följa in puls på skärmduken och anpassa ansträngningsnivån efter instruktörens hänvisningar.


Efter avslutat pass får du direkt en återkoppling genom en summeringsvy på skärmduken. Här ser du din snitt- och högsta puls samt tid spenderad i respektive träningszon. Fakta som gör det enkelt för dig att se hur effektivt du tränat.


Samtidigt som passet är avslutat så hittar du all statistik från ditt träningspass i ditt Polar Flow-konto.
TIPS!


Skapa ditt konto innan du kommer till passet. Detta för att så snabbt och smidigt som möjligt kunna registrera dig på cykelklasserna.

Givetvis går det bra att träna utan Polar Flow-konto. Då registrerar du dig bara som ”gäst” med namn eller anonymt i Polar Club och på passet. Du får en återkoppling direkt efter passet genom summeringsvyn på skärmduken men kan inte spara dina data som när du har ett Polar Flow-konto.


*Träning med hjälp av Polar Club-systemet sker på de pass som är märkta med ”Polar Club” i träningsschemat.


Löparevägen 4A, Sölvesborg, email: info@fysicum.se

Facebook: Fysicum och Instagram: @fysicum

Hemsidan är skapad av Söby Design 201

Välkommen till Fysicum i Sölvesborg!

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera