3D-träning

 Vi erbjuder träning för alla. Allt under samma tak! Vi hjälper dig oavsett dina mål.

3D-träning

3D-träning, vad är det? Funktionell biomekanikträning som utgår från de tre rörelseplan vi rör oss efter i vardagen. Framåt och bakåt, upp och ner, åt sidan, rotation. Vi drar alla nytta av att kunna skapa och motstå krafter i alla 3 rörelseplan oavsett om vi är kontorsarbetare, elitidrottare, ska lyfta barn, jobba i trädgården, städa, spela fotboll etc.


Två kännetecken för 3D-träning är framförallt variation och integration och enkelt beskrivet arbetar vi med vanliga rörelser som knäböj och utfall men vi utför dessa på flera olika sätt än vad man vanligtvis gör.


ALLA kan träna 3D! Vi har alla våra individuella förutsättningar och det innebär att alla behöver hitta sin egen funktionella tröskel i varje övning och det hjälps vi åt med. Det handlar om att ta hänsyn till hur kroppen fungerar och ser ut här och nu, vilka eventuella skador och begränsningar man kan tänkas ha och vara lyhörd för detta. Vi är alla olika och oftast ser rörelserna olika ut beroende på individen som genomför dem.

Schema och boka pass


Vill du boka pass eller se vårt schema, klickar du på den röda knappen här bredvid så kommer du till vårt bokningssystem. Välkommen att boka pass!


Fysicums öppettider är 15 min före och efter samtliga pass enligt schema.


BOKNINGSREGLERVälkommen till Fysicum i Sölvesborg!

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera